Бижуто на Сандански „Медите СПА Резорт“ се разшири с 16 луксозни вили

5-звездното бижу на Сандански – „Медите СПА Резорт и Вили“, разшири гостоприемната си база с още 16 луксозни вили, видя на място екип на Global Media, който бе сред специалните гости на тържественото откриване. Стотици гости – експерти в туризма, партньори и приятели, бяха посрещнати от собствениците Арбен Караджа и Дарина Костадинова. Новите вили са с модерна архитектура, стил и обзавеждане, като 15 от тях са с две спални и разтегателен диван, където могат да спят до 4 възрастни и 2 деца. Само една е с 4 спални и 2 разтегателни дивана, като там могат да отсядат цели фамилии. 

Пред вилите има самостоятелно джакузи с топла минерална вода, а в комплекса е изграден нов басейн с детски атракции, който също е с топла минерална вода. Има и нов ресторант за гостите. Друга интересна изненада за гостите на комплекса е преобразяването на старите вили във все по-търсения и у нас туристически продукт adults only – хит в хотелиерството в цял свят. Пред всяка вила също има самостоятелно джакузи с топла минерална вода и общ голям басейн.

„Медите СПА Резорт и Вили“ предлага на гостите си изключителна панорамна гледка към града и Пирин планина. Освен делукс и премиум стаи, комплексът предлага студиа и луксозни апартаменти. Има също конферентна зала с 200 места и с пълно техническо оборудване – идеално място за бизнес срещи, семинари, мероприятия и тържества.

Глезотиите за гостите включват още – четири външни минерални басейни, вътрешен минерален плувен басейн, две външни джакузита, инфинити бар, VIP бар, СПА център, игрище за мини футбол, еко и велопътека за любителите на еко туризма и колоезденето. Кулинарните изкушения се предлагат в два ресторанта и механа, кухната е средиземноморска и европейска. Ила също лоби бар, лятна градина и нощен клуб.

СПА центърът глези гостите с финландска и билкова сауна, приключенски душове, зона за релакс, парна баня, турска баня, уникална солна стая, един вътрешен и два външни басейна, вътрешно и външно джакузи, фитнес център. Предлага разнообразие от масажи, сезонни терапии и процедури с натурални козметични продукти.