Детска градина изграждат в луксозния комплекс „Витоша Стил“ в София

Проектът е финалист за XIV-то издание на LUXURY Property AWARDS

Частна детска градина за удобство на живущите в комплекса ще има в новия жилищен проект „Витоша Стил“, който спечели  високите оценки на журито на XIV-то издание на LUXURY Property AWARDS 2024. Филиалът ще даде възможност на бъдещите собственици да спестят време, а също така да си гарантират, че децата им ще растат в една отговорна и любяща среда, изпълнена с всекидневни игри, близо до родителите и домовете им.

В истински форум на високия клас строителство ще се превърне срещата на лидерите в луксозния сегмент на 4 октомври в 5-звездния Hyatt Regency Sofia, посочват организаторите –  Global Media и VIP COMMUNICATION.

Изключителният жилищен комплекс, разположен в кв. „‘Витоша“, впечатлява с просторен озеленен двор с изградена поливна система, който обединявате идентични сгради: А & Б. Същите се състоят от 4 жилищни и един подземен етаж, и предлагат общо 32 апартамента и 34 паркоместа и гаражи.
Сградите са проектирани от реномираната архитектурна компания SGI Architects & Masterplanners, която има дългогодишен опит в проектирането на висококачествени жилищни сгради и комплекси.
Комплексът е проектиран спрямо всички съвременните строителни стандарти и изпълнен с висококачествени материали, осигуряващи максимална енергоефективност и комфорт.
Сградите са газифицирани, прокарани са изводи за сплит климатична система. Поставена е външна изолация – 10 см. каменна вата на водещата фирма „Knauf“, покрита от вентилируема окачена фасада ‘Фиброцимент’. Фасадата гарантира запазване облика на сградите за дълъг период от време, независимо от климатичните условия.
На партерно ниво „Кота О“ са разположени 4 функционално разпределени жилища
, като всяко едно от тях разполага с прилежащ собствен двор с квадратура от 24 кв.м. до 175 кв.м. Жилищата са с площ от 62 кв.м. до 200 кв.м. и разполагат с просторни помещения, френски прозорци и височина на таваните от 2.70 м., осигуряващи естествена слънчева светлина през целия ден.

Снимки: „Витоша Стил“