Започнаха номинациите за XIII-то издание на годишните награди LUXURY Property AWARDS 2023

XIII-то издание на годишните награди LUXURY Property AWARDS 2023 ще отличи строителството от високия клас, което доказа, че е на европейско и световно ниво, категорично е журито на конкурса. В истински форум на най-добрите фирми в луксозното строителство, архитектурата и дизайна ще се превърне в истински форум на лидерите в сектора през октомври 2023 в 5-звезден столичен хотел, съобщават организаторите от ВИП Комюникейшън., част от международната платформа за сътрудничество Global Leaders.

Дори в период на световна здравна криза и в близост до бушуващ военен конфликт, луксозното строителство показа, че е конкурентно и не се влияе от икономическите кризи.

Ще бъдат връчени призове в следните категории:

Иновации в строителството, Луксозно жилищно, обществено и бизнес строителство, Най-добра строителна компания, Идеен проект, Реновирано строителство, Локация на годината и др.

„Основната цел на церемонията е да подпомогне популяризирането и отличаването на добрите практики в луксозното строителство, успехите на българските строителни компании и архитекти у нас и по света, да подпомогне техните стремежи за по-добро качество на живот в България“, споделят управляващите съдружници на агенцията – Патриция Кирилова и Дончо Георгиев.

Партньори на Строителните награди са:

Камарата на архитектите в България, Българска предприемаческа камара, Националната строителна федерация и Международната академия на архитектуратата.

В музикалната програма на престижното събитие ще участват:

легендата на родната естрада Джина Иванова от Трамвай № 5, младата звезда Цвети Радойчева и др. Партньори на събитието са:

козметичният гигант Рефан, лидерите в дигитания печат Фреш Принт, винарска изба Едоардо Миролио и др. Досегашни носители на престижните призове са най-големите строителни компании у нас – Бигла III, БОРД, АрхСити Строй, АНЕЛ Корпорация, ФИЛТО С, БАРАЖ Груп, Джи Пи Груп, студио БУЛАРХ с арх. Боян Захариев, NOVA CITY GROUP, ЛУКС БИЛД БГ, Трейс Груп, Енергоремонт Холдинг АД, Шарлопов Груп, Перфект Груп, Арт Е Строй, Булстрой Груп, арх. Боряна Христова, големи и малки общини, Столичните метростанции и др.

Екипът на ВИП Комюникейшън е организатор и на други мащабни събития – церемонията за популяризиране на най-добрите практики в туризма – Балкански награди за Туристическа Индустрия, Националните медицински награди, призовете за Значими постижения в бизнеса на Балканите, както и за постижения в развитието на морския регион.

През 2020 г. златните статуетки бяха връчени от Николай Борисов – заместник областен управител на София област, депутатът от управляващата коалиция Георги Колев и член на комисията по благоустройство, Георги Григоров – председател на Националната Строителна Федерация, Стамен Янев – изпълнителен директор Българска Агенция за Инвестиции, Георги Стоилов -почетен председател на Международната Академия на Архитектурата, акад. Ганчо Попов – собственик на сп. Човешки ресурси, както и от директора за „Развитие на Малки и средни предприятия“ от Изпълнителната Агенция за малки и средни предприятия – Борислав Димитрачков.

Социална кауза: Събитието ще популяризира инициативата на PR-агенция ВИП Комюникейшън за подпомагане на социално слаби отличници, които искат да останат да учат и да работят в България. Под патронажа на Ротари Клуб Самоков и ERP България.

Участници: Над 40 медии от печатни и електронни медии, над 150 ВИП гости.

Екип: ВИП Комюникейшън ПР – Организаторът на мащабни събития.

Жури: Чуждестранни експерти като мистър Клифърд Джон Портлок – един от водещите строителни индустриалци в Англия. Зад гърба си има множество престижни строителни проекти, като сред тях са един от лондонските театри, звеното за ядрено магнитно наблюдение в болница „Хай Уайкомбе“, ниверситетски зали в Оксфорд и Гилфорд, научни лаборатории в Оксфордшир, банки и много жилищни обекти в Англия и Германия, италианският инвеститор и консултант Микеле Виола, д-р Дийпак Нарвал от Европейския икономически сенат, президентът на International Diplomatic Club – Amicability Сергей Дворянов, представители на браншовите организации и на медийните ни партньори.

Годишните награди LUXURY Property Awards 2023 са организирани и продуцирани от VIP Communication PR. Агенцията има зад гърба си десетки събития, свързани с луксозния бранд, включително най-големите луксозни изложения за яхти, автомобили и имоти у нас.

VIP Communication PR е организатор на годишните награди за значими постижения в бизнеса Business Awards, както и на наградите за луксозно строителство LUXURY Property AWARDS, на медийните награди Media Awards, както и на както и на наградите Women Leaders Awards.

Агенцията организира и престижна церемония за луксозните брандове от морския регион, както и БАЛКАНСКИТЕ МЕДИЦИНСКИ НАГРАДИ.

VIP COMMUNICATION Agency providing full services in the sphere of advertising, pr, marketing and event management. A leading company, operating on the Bulgarian market since 2005. http://www.vipcompr.com Sofia, ул. Борис Руменов 9 Г тел.: + 359 882 03 66 84 + 359 888 104 111