Ивет Лалова с първи майсторски клас пред българска публика

Една от най-успешните български лекоатлетки Ивет Лалова ще изненада публиката с различна светлина – тази на човек, който вдъхновява и мотивира през опита и битките, както на пистата, така и в живота. Тя ще направи първия си майсторски клас пред българска публика – „Всички възможни победи“, на 25 ноември в Интерпред, зала „София“.
През последното десетилетие, още докато се състезава на най-големите спортни форуми – олимпиади, световни и европейски първенства, други турнири, Ивет Лалова започва работата си с компании, изпълнителни директори и мениджъри, спортисти и млади хора, на които доверява техниките си за мотивация, дисциплина и увереност. Днес знанията ѝ вече достигат до по-широката аудитория в серия от майсторски класове.
„Спортът не се измерва само в брой участия, в рекорди или за колко време пробягваш 100 и 200 метра. Спортът е дисциплина, мотивация, вяра, че можеш да постигнеш това, което си си поставил за цел. Една вечна борба. И това е нещото, което предавам напред. Вълнувам се изключително много за това ново приключение. За първи път излизам пред българската публика по по-различен начин. За да разкажа всичко, което съм научила за победите, и да вдъхновя, че всеки успех е възможен“, сподели Ивет Лалова.
Как да повярвате в себе си, как да продължите след загуба, как да станете
шампиони във вашата лична надпревара?
Отговорите на тези и още много
въпроси ще намери за себе си публиката по време на майсторския клас. Ивет
Лалова ще сподели още техники и съвети за това как да поставяме ясно целите си
и как да ги следваме стъпка по стъпка.