Интериорните решения на KARE Professional с номинация от LUXURY Property AWARDS 2024

Връчват златните статуетки тази вечер в Hyatt Regency Sofia

Модерните интериорни решения ще бъдат отличени от  XIV-то издание на LUXURY Property AWARDS 2024 тази вечер в 5-звездния Hyatt Regency Sofia, посочват организаторите Global Media и VIP COMMUNICATION. 

Концепцията за интериорен дизайн и проектиране на търговски обекти на немската марка KARE Bulgaria – KARE Professional, успешно се наложи в секторите на офисите, медицинските кабинети, хотелиерството, спа зоните, козметичните обекти и магазините за търговия на дребно. Брандът придава на фоайета, заседателни зали, барове, ресторанти и хотелски стаи неповторим вид и усещане, които подпомагат за успеха на всеки бизнес. Осигурява и професионална и творческа подкрепа при проектирането на места за провеждане на събития, телевизионни декори и други интериорни предизвикателства.
Асортиментът на луксозната марка за обзавеждане KARE се състои от над 5 000 артикула в 10 различни стила за максимална гъвкавост и индивидуален дизайн.
КARE представя ексцентрични идеи за обзавеждане, пълни с въображение и вдъхновение, прекрачващи всички съществуващи ограничения. За нестандартните и романтичните, за дивите и всички онези, които отхвърлят заобикалящите ги ограничения, когато става въпрос за обзавеждане на техния дом, KARE предоставя вълнуващи предложения.

Магазините в София, Бургас, Варна и Пловдив са доказателство за нарастващия интерес към необикновеното, вдъхновяващо обзавеждане на дома. Достигането до възможно най-много хора е в основата на мисията на KARE – да удовлетвори желанието за уникални дизайн предложения – никога скучни и винаги пълни с изненади и страст.
Като никоя друга марка KARE представлява почти безкрайно разнообразие от стилове и креативни идеи за обзавеждане. Множество неустоими декорации, маси, огледала и картини ви изкушават да направите следващото преобразяване на дома ви. В колекциите от мебели централно място заемат дизайни със звезден потенциал, като мебели с изисканата комбинация от мрамор и дърво. Портфолиото на бранда съдържа огромен избор от мебели, осветление и аксесоари в 20 различни интериорни стила с над 1000 нови продукти всяка година. 

Снимки: КАРЕ България