Италианската индустрия в България посрещна над 140 гости на Коледно празненство

Посланичката на Италия Джузепина Дзара получи плакет за подкрепата към общността в страната ни

Посланичката на Италия в София – Джузепина Дзара, бе сред гостите на коледната вечеря, организирана от Конфиндустрия България в InterContinental Hotel Sofia. Това е традиционна инициатива на най-представителното сдружение на италианския бизнес в България, а също и възможност за дискусия, за равносметка на приключващата година и предколедно празненство с неговите членове и гости.
Вечерта бе открита с приветствие на председателя на Конфиндустрия България Роберто Санторели, последвано от поздравителните адреси на посланичка Дзара, посланика на Република България в Рим Тодор Стоянов и изпълнителния директор на Българската агенция за инвестиции Мила Ненова.
На събитието присъстваха около 140 души, сред които членове и гости на сдружението от Италия и България. Преди началото на коледната вечеря председателят Санторели връчи плакет в знак да признателност на посланичка Дзара за нейната подкрепа за дейността на сдружението и за постоянния ѝ ангажимент към италианската бизнес общност в България.

След събинтието посланик Дзара отпътува за Рим за традиционната Конференция на посланиците.