Любимият адвокат на жертвите на ЧСИ и Топлофикация с нов офис за Х-и юбилей

Адвокатско дружество „Расташки“, което се наложи като спасител на жертвите на монополите и ЧСИ-тата, отваря нов офис за Х-ия рожден ден на кантората в петък в центъра на София. 

„Расташки“  бе една от първите юридически фирми, които обжалваха незаконосъобразните заповеди на Директора на РЗИ София във връзка с противоепидемични мерки. Седмици след подаване на колективната жалба в Административен съд София град, заповедта на директора на РЗИ София, бе отменена от самия него, напомня агенция за публични комуникации ВИП Комюникейшън.  С видеата си с юридически съвети към гражданите с нарушени права адвокат Христо Расташки събра стотици хиляди последователи в социалните мрежи само за няколко месеца.

Адв.  Христо Расташки е основател и на нова политическа партия с името  „Граждански Права“ (ГП), която има за цел да воюва с нарушаването на правата на българите от ЧСИ-та и от монополите. Новата партия ще има 14 основни цели като,  уточнява адв. Расташки.  „Най-интересните от тях са преобразуването на частните съдебни изпълнители (ЧСИ) в държавни съдебни изпълнители и премахването на фирмите за събиране на вземания. Вече на всички е ясно, че без партия и влизане в парламента няма да може да спрем безобразията на монополите“, допълва още 33-годишният юрист.
Адвокатска кантора „Расташки“ е юридическа фирма в гр. София, която предлага правна помощ в областта на недвижимите имоти и административното право. От основаването си, дружеството работи изцяло в защита на гражданските права на обществото в административните и съдебни процедури. Адвокатска кантора „Расташки“ притежава екип от специалисти в сферата на гражданското право и публичноправните отрасли. Клиентите се доверяват на коректността, лоялността, правните знания и интегритет на адвокатите от адвокатска кантора „Расташки“  вече десет години.
Основен приоритет на кантората и нейните членове е разясняване и защита на правата на гражданите срещу административен произвол и репресия, които през годините на пандемия се увеличиха. Работейки изцяло в полза на обществото, адвокатска кантора „Расташки“ се стреми да избере най-точния способ за защита на нарушените права на своите клиенти във всеки конкретен случай.