Аквапарк София е финалист за LUXURY Property AWARDS 2024

Новият увеселителен парк с 20 декара площ е претендент за златните статуетки тази вечер в  Hyatt Regency Sofia

Един от най-мащабните проекти, реализирани в София през изминалите месеци – Аквапарк София, е финалист за златните статуетки на XIV-то издание на LUXURY Property AWARDS 2024.

Лидерите в луксозното строителство се срещат тази вечер в 5-звездния Hyatt Regency Sofia, посочват организаторите Global Media и VIP COMMUNICATION.

 Най-новата атракция на столицата се простира на площ от над 20 декара на пътя между София и Банкя. Инвеститор в новия атракцион е фирма „Аквапарк София”, а изпълнител – „Демар Канстръкшън”.
Увеселителният парк предлага 14 страхотни водни пързалки за малки и големи, сред които легендарните Лупинг ракета и Свободно падане. Както и 3 басейна, най-вълнуващият от тях е този с изкуствени вълни.
Капацитетът на аквапарка е над 2500 места. Осигурени са над 500 паркоместа, които са безплатни за посетителите на водното съоръжение. За гостите на атракциона са изградени още  заведения за бързо хранене, коктейл бар и плажна зона.

Партньори на форума са Камарата на архитектите в България, Камарата на строителите, Българска предприемаческа камара, Националната строителна федерация, Българската Търговско-промишлена палата, Международната академия на архитектуратата и други.

Снимки: „Аквапарк София”