Лидерите в производството на изкуствени скали изграждат терариум в Пловдив 

„РИМ-РОК България“ е финалист за LUXURY Property AWARDS

Иновациите в интериора и екстериора са във фокуса на  XIV-то издание на LUXURY Property AWARDS 2024, посочват организаторите на строителния форум. 

Гала-вечерта за високия клас строителство ще се състои на 4 октомври в 5-звездния Hyatt Regency Sofia. Финалист за златните статуетки е „РИМ-РОК България“ – семейна фирма, която вече 20 години е без конкуренция на родния пазар и работи с големи клиенти.
Производителите на изкуствени скали, изкуствени дървета и камъни от щампован и шлайфан бетон, вече има и нови индивидуални проекти- „летящи острови“. Те бяха инсталирани като декорация в Сердика център по идея на арх. Тилева.
Фирмата нашумя и с ледената зала в музея в Пловдив създадена по идея на проф. Пимпирев която ще приюти ледени риби от Антарктика.

Клиенти на „РИМ-РОК България“ са Зоологическа градина София, Регионалният Природонаучен Музей – Пловдив, Аквапарк – Албена, Гранд Хотел Велинград, Природонаучен Музей Чепеларе, множество частни хотели, къщи за гости и т.н.
Миналата година компанията изгради най-големия външен кът в СПА комплекс „Св. Георги“ в с. Балдево, наречен „Флинстоун“, а сега работи по изграждането на новия терариум за крокодили в Музея в Пловдив.

Златен спонсор на събитието е най-големият български онлайн магазин за фамилни, сглобяеми басейни и оборудване за басейни – Басейни.нет, а организатори са Global Media и VIP COMMUNICATION, част от международната платформа за сътрудничество Global Leaders. 

Снимки: Рим-Рок България