Пловдивска компания е лидер в бутиковото строителство

‘Verona Residence’’ е финалист за LUXURY Property AWARDS 2024

С най-новия си проект за изграждане на бутикова сграда в автентичния й вид на пловдивската ул. ‘‘Гладстон‘‘, с която ‘‘Verona Residence’’ ще вдъхне нов живот на емблематичното аристократично бижу в центъра на града,  брандът спечели високите оценки на журито на XIV-то издание на годишните награди LUXURY Property AWARDS 2024. 

Лидерите в луксозното строителство, архитектурата и дизайна се срещат на 4 октомври 2024 в 5-звездния Hyatt Regency Sofia, напомнят организаторите Global Media и VIP COMMUNICATION. 

Финалист за златните статуетки е строителна фирма “Пи Билдинг 2020“ ЕАД, която купува имоти, развива и реализира проекти в сферата на жилищно строителство и интериорен дизайн под логото ‘’VERONA RESIDENCE’’. Приоритет на ‘’VERONA RESIDENCE’’ е новото луксозно строителство с висок клас материали, като локациите са специално подбрани в централна част на Пловдив. Фирмата е специализирана в изграждането на сгради с обществено жилищен характер с впечатляваща визия и функционално проектирани площи в централна градска част на Пловдив. Сгради, изградени в унисон с модерните разбирания за стил и удобство, с архитектура като синтезиран образ и фасадна характеристика от миналото, максимално близо до автентични елементи.
Дружеството притежава голям опит в строителството на сгради от жилищния сегмент като работи с квалифициран и мотивиран персонал, който предлага бутикови строителни решения и оригинални дизайнерски проекти.
Мисията на компанията е да предлага качествени и комплексни решения в областта на бутиковото строителството и на интериорния дизайн, с индивидуален подход към всеки клиент. “Verona Residence” предлага цялостни практични, комфортни и модерни интериорни проекти и тяхното изпълнение до ключ. Дружеството е изградило впечатляващи и емблематични сгради в Пловдив, които са със забележителни локации – на ул. ‘‘Г.М. Димитров‘‘, на ул. ‘‘ Иван Вазов‘‘, на ул. ‘‘ Кирил и Методий‘‘ и на ул. ‘‘Софроний Врачански‘‘. 

Златен спонсор на събитието е най-големият български онлайн магазин за фамилни, сглобяеми басейни и оборудване за басейни – Басейни.нет.

Снимки: ‘‘Verona Residence’’