KARE създаде нова гореща точка за нестандартно обзавеждане в София

Стотици ценители на изкуството, дизайнери, архитекти, обществени личности и журналисти бяха привлечени от новата гореща точка в света на интериорния дизайн вчера за приказното откриване на новия флагмански магазин на KARE в сградата на Capital Fort в София. Шоурумът обещава да бъде място, което предлага не само мебели, но и начин на живот, който вдъхновява и свързва.
За да отпразнуват откриването на магазина, KARE обявиха 20% отстъпка на всички продукти в периода 06.10-16.10.2023 г.

Празничното парти се превърна в незабравимо шоу, което зарадва всички сетива. Музиката на живо от Вяра Панталеева и Пейо Филипов изпълни шоурума с пулсираща енергия, а въображаеми същества и магически артисти на кокили пренесоха гостите в приказен свят.
Актрисата и водеща Мария Силвестър откри вечерта с много усмивки и настроение, а сред гостите бяха звезди от сцената и екрана като Ники Кънчев, Гергана Турийска, художникът със световна слава Николай Янакиев, топ дизайнерката на бутик Киара Фешън Гергана Апостолова, парламентарният съветник по сигурността ген. Красимир Занев, представителите на Международната платформа за сътрудничество Global Leaders – журналистката Патриция Кирилова, Дончо Георгиев и други.
Основателят и главен изпълнителен директор на KARE Питър Шьонхофен пристигна специално за откриването на шоурума. След вдъхновяващи думи за визията и страстта, които стоят зад KARE, той и Методи Алексиев, маркетинг мениджър на KARE България, официално откриха новия магазин.
Шоурумът се намира на бул „Цариградско шосе“ 90 в Capital Fort, впечатляващ 126-метров небостъргач и архитектурен шедьовър. Методи Алексиев коментира избора на сградата с думите: „Щастливи сме, че намерихме толкова добра локация с Capital Fort. Сградата е
забележителност на града и е точното място за ексцентричността и колоритното разнообразие на живите светове на KARE „.

За KARE България

KARE пише история на успеха и в България. С пет магазина – в София, Пловдив, Варна и Бургас, лайфстайл компанията представя идеи за обзавеждане отвъд скуката и стандартното повече от 11 години и има непрекъснато нарастваща общност от фенове.

Мисията на марката KARE
Мисията на KARE е да помага на хората по света да подчертаят своята индивидуалност и да направят дома си щастливо и стилно място за живот. С тази идея и безкрайно разнообразие от уникални и вдъхновяващи продукти и стилове KARE оставя едно несравнимо усещане във всички естети и дизайн ентусиасти.

За KARE Design GmbH
Kare Design GmbH е международна търговска компания за мебели, осветление и аксесоари за дома. Юрген Райтер и Питер Шьонхофен основават компанията си през 1981 г. в Мюнхен и я управляват и до днес като собственици и изпълнителни директори. Днес Kare Design има 120
франчайз партньори в петдесет държави.