Zonta Club Sofia с поредно признание

Клубът е финалист за златните статуетки на BALKAN BUSINESS AWARDS 2024

С активната си обществена и благотворителна дейност Zonta Club Sofia получи заслужена номинация от партньорите на международния форум 10-TH ANNUAL EDITION – BALKAN BUSINESS AWARDS 2024. Най-успешните компании и общини от Балканите ще бъдат отличени по време на церемонията на 7 май 2024 г. Сцена на Десетото юбилейно издание на форума ще бъде 5-звездният Hyatt Regency Sofia.

Събитието се организира от Global Media Group и PR-агенция VIP COMMUNICATION, част от международната платформа за сътрудничество Global Leaders.

Zonta Club Sofia бе един от дарителите на оборудване за „Лаборатория по Интелигентни и Киберфизични Системи“ УНИТе Технически Университет в София.

Лабораторията бе включена в изпълнение на проекта „Зонта казва НЕ на кибер насилието срещу жени и деца“.

Зонта Клуб София се присъедини и към мирния протест, организиран в София, който се проведе в цялата България срещу жестокото насилие над младата жена от Стара Загора.

През миналата година клубът отпразнува своя 28- ми рожден ден с традиционен благотворителен бал, който събра средства за талантливите деца на НМУ ”Любомир Пипков”. Активната дейност на Зонта Клуб София бе отличена с три награди на 15-тата Дистрикт 30 Конференция в Алба.

• Първо място на ниво Дистрикт, категория Адвокатски проекти за проекта “Зонта казва НЕ на кибернасилието”, който бе иницииран и развит от Бистра Илиева.

• Трето място за Категория Сървис проекти за проекта “Трудовата борса”

• Трето място за PR за проекта “Honoring Local Students on Zonta Wellow Rose Day”.