Онкоболни помагат на онкоболни в навечерието на Рождество Христово 

Над 30 онкоболни от София и страната ще посетят дома на преподобна Стойна, лечителка на тежки заболявания, в навечерието на Рождество Христово  и на прага на Новата 2024 година,  съобщава ВИП Комюникейшън.

„Ние, добротворците от Гражданска инициатива  „Живеем с рак“, решихме да организираме това благотворително събитие, което нарекохме „Подари надежда!“.  Идеята ни е да подарим на няколко онкоболни едно приказно пътуване до Златолист и до дома на Великата българска лечителка Преподобна Стойна. За да осъществим това благородно начинание, ще ни е нужна помощ и средства от всички Вас – добротворците, наречени БЪЛГАРИ! „, разказва инициаторът Ники Диковски.

Със събраните средства ще бъде  нает автобус и ще бъде осигурена храната, нощувките и дневните разходи на хората, попаднали в трудния и мрачен лабиринт на онкозаболяванията. 

„Част от тези хора си нямат никого. Сами се борят с болеста и живота. Ще се радваме да станете част от нашата инициатива и да бъдете един от хилядите, които ще подарят надежда. Можете да помогнете като се свържете с нас на телефон 0877740888. И нека силата на Преподобна Стойна вдъхне надежда и изцеление“, допълва Николай Диковски, който почти година се бори с тежкото заболяване.