VIP COMMUNICATION е част от международната платформа за сътрудничество GLOBAL LEADERS

  На прага на своето пълнолетие – 18-та годишнина, агенция за публични комуникации VIP COMMUNICATION навлиза в нов етап на развитието си, като вече е част от международната платформа за сътрудничество – GLOBAL LEADERS. Агенцията разширява дейността си и с новата медия, която стартира през август 2023 г. – GLOBAL MEDIA.
И през изминалата година екипът  ни представи най-добрите практики в бизнеса, туризма, медицината, медиите и луксозното строителство както в България, така и на Балканите. Агенцията насочва усилията си към все по-широкото представяне на значими постижения в различни сфери на обществения живот, като излиза извън границите на страната ни и разширява международните комуникации.

Съдружниците на PR агенцията – Дончо Георгиев и Патриция Кирилова, станаха учредители на Женския Експертен Съвет към Общобългарския парламент и към Организацията на Обединените Българи. В партньорство с международните български организации екипът ни организира първите международни награди за жени-лидери – Women Leaders Awards 2023.
  Събитийният сезон на VIP COMMUNICATION стартира през март 2024 г. с мащабния форум за жените-лидери, а церемонията Balkan BUSINESS AWARDS ще се проведе в края на април. Събитието ще отличи най-значимите постижения на компаниите и общините, които допринасят за развитието на икономиката в региона и инвестират в бъдещето на  Балканите.

PR-агенцията е организатор и  на годишните награди Balkan  MEDICAL  AWARDS, които  отличават  хуманизма и отговорността на лекари, болници, клиники и екипи с доказани значими постижения в областта на медицината.
    Най-добрите примери в строителния бранш у нас, както и общини, реализирали успешни проекти за инфраструктура, изграждане на нови обществени обекти и реновиране на емблематични сгради ще бъдат отличени от годишните награди Luxury Property Awards.     

Край на събитийния сезон за годината отбелязва церемонията Balkan Awards of Tourist Industry, която отличава лидерите в туризма – общини, хотелиери и тур агенции от Балканите.
   Голям интерес има също към  медийните награди, учредени от PR-агенцията – Balkan Media Awards, както и към най-мащабното събитие в морския регион – Black Sea Lifestyle Awards.
VIP COMMUNICATION получи поредно признание – една от водещите медии за туризъм Bgtourism.bg отличи екипа на агенцията за принос в развитието на медиите и туризма. Авторитетното списание БИЗНЕС КЛУБ също награди VIP COMMUNICATION за дългогодишната подкрепа към бизнеса.
Организацията на Обединените Българи, съвместно със Салон Журналист към СБЖ, връчи отличие за Родолюбиви каузи „Будител на годината“ на управляващите съдружници на агенцията – Патриция Кирилова и Дончо Георгиев.  Военни организации отличиха агенцията с почетен плакет „Шипка“ за популяризиране на вековната ни история сред подрастващото поколение.

     VIP COMMUNICATION PR популяризира и организира събития, свързани с български и чужди компании, институции и организации. Над 50 медии от България и балканските страни представят участниците в нашите събития със стотици публикации.
    Гости на нашите събития са министри, депутати, посланици, кметове на големи и малки общини, управляващи директори на държавни агенции и на браншови организации.
   Призьори от нашите събития са  малки и големи общини, водещи компании в различните сектори на икономиката на Балканите, най-успешните болници и доктори в България, както и хотелиери, туроператори от целия регион.  
 РR-агенцията продължава дарителската кампания  за подпомагане на социално слаби отличници, които искат да останат да учат и да работят в България. През 2018 г. агенцията спонсорира Училищния парламент към професионална гимназия „А.С. Попов“ за създаване на филма „Искам да остана в България“.

За поредицата си от инициативи, свързани с популяризирането сред бизнеса на кампанията за поощряването на младите хора, които искат да останат в България, управляващите съдружници на агенцията станаха Коледна корица на сп. ЧОВЕШКИ РЕСУРСИ, медиен партньор на събитията ни през годината.
Партньори на събитията ни са козметичният гигант РЕФАН, вдъхновеното от траките вино на водещата изба Edoardo Miroglio, лидерът в печата ФРЕШ Принт, бутик Kiara Fashion с дизайнер Гергана Апостолова и др.
Екипът ни получи признание и за работата си в посока сътрудничество и добри отношения на Балканите във всички области. По този повод председателят на македонската туристическата камара  към Съюза на стопанските камари – г-н Аркан Керим, който е един от водещите авторитети в туризма на Балканите обяви новината, че Патриция Кирилова ще получи почетно звание Амбасадор на македонския туризъм в Република България.